Jouw bericht in de podcast

Berichten van luisteraars vormen een vast onderdeel van de podcast. Je mag ons je vraag, reactie of jouw eigen verhaal sturen.

Zo kregen we bijvoorbeeld al vragen over hoe je nou kunt beslissen of je met een chronische ziekte het aandurft een kind te krijgen, hoe het voor Sophie is om aan de zijlijn te staan tijdens het proces, en wat we precies bedoelen met genderautonoom opvoeden. Maar je kunt ook een vraag stellen aan andere luisteraars. Bijvoorbeeld: zijn er misschien luisteraars die ook een kind willen adopteren, en hoe werkte dat bij jullie? Of: wie heeft er goede ervaringen met [insert specifieke IVF-techniek]? 

Ook horen we graag jullie ervaringen rondom je kinderwens, je fertiliteitstraject, zwangerschap of ouderschap. En zijn we ook heel benieuwd wat je van de podcast vindt en krijgen we daarover graag je reactie.

Schroom dus niet en stuur ons je bericht! Dat kan een gesproken of een geschreven bericht zijn:

Gesproken bericht opsturen:

  • Het makkelijkste is via Facebook Messenger of Instagram. Ga naar privéberichten en neem ter plekke een voice message voor ons op. In Facebook tik je daarvoor linksonder op de vier puntjes, en daarna op ‘spraak’. In Instagram tik je rechtsonder op het microfoontje. Het is niet erg als je bericht niet in één voicebericht past, wij kunnen de verschillende berichtjes makkelijk aan elkaar monteren.
  • Heb je geen Facebook of Instagram, dan kun je ook een voicebericht opnemen op je eigen telefoon en dat vervolgens naar ons mailadres sturen: tamarensophie (at) gmail.com.

Geschreven bericht opsturen:

  • Via de mail: tamarensophie (at) gmail.com.
  • Of via Instagram, Twitter of Facebook.
  • Zet er even bij welke naam we mogen noemen in de podcast. Of geef aan dat je graag anoniem wilt blijven.
Advertentie